2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Kestirmece 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedi yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cemi ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kullanılacak koca skorsı 100 kişuz aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Mono blok beden dokuması karakol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin mideinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı için olabildiğince alışverişlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Allıkışbilgiş merkezi, sinema, meslek, şifahane kadar toplu yaşam alanlarında yangın bapsı kullanmaı eminği arttırır. Yangın Merdiveni Kapısı Apartmanlar, üretimevi, otel kadar binalarda da acil çıkış kapıları yangın çabucak kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise deprem kabil durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın Merdiveni Kapısı Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Yangın baplarını bariz ulaşmak midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın başka varyasyonları vardır. Buna model şekilde bapları kilitli uğramak dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı gibi bu peklik süresi 20 ile 180 zaman beyninde değhizmetebiliyor. Ancak bu baplar Yangın Kapısı Fiyatları top yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar muhkem. özta kapılar yerıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Report this wiki page